سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

بسم الله الرحمن الرحیم                  

             جلسه معاد       94/1/30
نگاه حقیقی به موضوع معاد
روش دینی روشی نیست که به موضوعی از دور نگاه کند .اولیاء خدا وپیامبران ومعصومین تا نبینند چیزی را نمی گویند .روش انها فکری نیست .باید ببینند .منکشف شوند وبگویند .بحث رویت است.
دربحث معاد ثابت می شود که همین حالا مادرمعادیم وهمین حالاما تا ابدیت حاضریم.حتی امام رضا(ع)می فرمایند :از مانیست کسی که بگویید قیامت بعدا خواهد امد . ادامه مطلب...

[ سه شنبه 94/3/19 ] [ 12:23 عصر ] [ کارگروه معاد ] [ نظرات () ]

 

نقاشی و کاردستی های خلاقانه با وسایل دور ریختنی :

 

.

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 94/3/18 ] [ 7:0 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

جلسه معاد                                30/1/94 
نگاه حقیقی به موضوع معاد 
روش دینی روشی نیست که به موضوعی از دور نگاه کند .اولیاء خدا وپیامبران ومعصومین تا نبینند چیزی را نمی گویند .روش انها فکری نیست .باید ببینند .منکشف شوند وبگویند .بحث رویت است. 
دربحث معاد ثابت می شود که همین حالا مادرمعادیم وهمین حالاما تا ابدیت حاضریم.حتی امام رضا(ع)می فرمایند :از مانیست کسی که بگویید قیامت بعدا خواهد امد . 
اگر ما همین حالا در معاد هستیم چرا نمی بینیم ؟پس در واقع درسهای معاد ادامه مطلب...

[ دوشنبه 94/3/18 ] [ 3:16 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

جلسه معاد         20/2/94 
بعد از طرح سکرات بحث می رسد به شروع مرگ: نفس انسان بدنش را به عنوان ابزار می خواهد وقتی از این ابزار به نحوی استفاده کردیا به اعتبار این که دیگر آن را نمی خواهد یا یا به اعتبار اینکه این ابزار دیگر نمی تواندبه او استفاده دهد به هر دلیلی دیگر نمی تواند از بدنش استفاده کند،رهایش می کند،

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 94/3/17 ] [ 11:20 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

روش های آموزش تفکر به کودک


آموزش تفکر به کودک سطوح مختلفی دارد و حداقل، در سطوح پایین اصلا کار سخت و به قول حضرت آقا قلمبه سلمبه ای نیست  .

 ایشان در مورد موضوع فلسفیدن کودک یا عادت دادن او به تفکر می فرمایند  :


" این خانم به تعبیر «فلسفیدن» اشاره کردند؛ این بسیار تعبیر درستى است. امروز در کشورهاى پیشرفته‌ى مادى دنیا، یکى از کارهاى اساسى و یک رشته‌ى مهم، تدریس فلسفه براى کودکان است. خیلى‌ها در جامعه‌ى ما اصلاً تصور نمیکنند که براى کودک هم فلسفه لازم است. برخى تصور میکنند فلسفه به معناى یک چیزِ قلمبه سلمبه‌اى است که یک عده‌اى در سنین بالا به آن توجه میکنند؛ این نیست. فلسفه شکل دادن فکر است، یاد دادنِ فهم کردن است، ذهن را به فهمیدن و تفکر کردن عادت دادن است؛ این از اول باید به وجود بیاید. قالب مهم است. اگرچه محتوا هم در همین فلسفه‌ى کودکان حائز اهمیت است، اما عمده شیوه است؛ یعنى کودک از اول کودکى عادت کند به فکر کردن، عادت کند به خردورزى؛ این خیلى مهم است  . "


  • پس مهم عادت دادن کودک به فکر کردن، از همان طفولیت است. چند کار ساده اما مهم در این رابطه می تواند شامل این موارد باشد  :

  ادامه مطلب...

[ شنبه 94/3/16 ] [ 12:0 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

جلسه معاد    6/2/94

1)انسان یک تن دارد و یک من ? که حقیقت او همان ( من ) یا ( نفس) اوست و همه ی ادراکات او مربوط و مخصوص نفس است.2) در موقع خواب دیدن و رویا ? به خصوص در رویای صادقه? در عین اینکه بدن و جسم ما در رختخواب است? خود ما در صحنه هایی حاضر میشویم که بعدا همان صحنه ها در عالم ماده حادث میگردد.یعنی ما بدون این جسم و بدن در صحنه هایی واقعی ادامه مطلب...

[ جمعه 94/3/15 ] [ 9:14 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

جلسه توحید: 10/2/94                                                        
جلسه را با نام خداوند و دعای فرج و دعای مطالعه آغاز کردیم.            
این هفته راجع به مرحله سوم بحث شرور که عبارت بود از اینکه شرور مقدمه خیرات هستند . در این مرحله سه قسم از بدیها مطرح می شود ؛ 1ـ فناها و حکمت آن  2ـ تفاوت ها و تبعیضهای عالم  3ـ سختیها و شدائد    
در این جلسه به تحلیل هر کدام از این سه قسم پرداخته شد و اینکه چطور این سه قسم هر کدام می توانند مقدمه خیرات شوند.


[ جمعه 94/3/15 ] [ 9:12 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

بسم الله الرحمن الرحیم                                جلسه معاد                                30/1/94
نگاه حقیقی به موضوع معاد
روش دینی روشی نیست که به موضوعی از دور نگاه کند .اولیاء خدا وپیامبران ومعصومین تا نبینند چیزی را نمی گویند .روش انها فکری نیست .باید ببینند .منکشف شوند وبگویند .بحث رویت است.
دربحث معاد ثابت می شود که همین حالا مادرمعادیم وهمین حالاما تا ابدیت حاضریم.حتی امام رضا(ع)می فرمایند :از مانیست کسی که بگویید قیامت بعدا خواهد امد . ادامه مطلب...

[ جمعه 94/3/15 ] [ 9:12 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

جلسه توحید :27/1/94                                                      
جلسه رابا نام ویاد خداوند متعال و دعای فرج آغاز کردیم.                        
در پی مباحث گذشته گفتیم که در جواب اشکالی که به وجود شرور و بدیها در عالم می گیرند ، حکما سه مرحله را ذکر کرده اند که مرحله اول تحلیل حقیقت و ماهیت شرور و بدیهاست . آنها می گویند هستیهای عالم از دو سنخ نیستند ( هستیهای خوب و هستسهای بد )

ادامه مطلب...

[ جمعه 94/3/15 ] [ 9:11 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

جلسه توحید: 20/1/94                                                    
جلسه با نام خداوند متعال و خواندن دعای فرج و دعای مطالعه آغاز شد .
در ادامه ی مباحث توحید به بخش آخر کتاب توحید شهید مطهری یعنی مسئله شرور رسیدیم .  مخالفین توحید بعد از مسئله تکامل اشکال دیگری را طرح کرده اند و آن مسئله بدیها و بی نظمیها در کار عالم است . مانند فقر و مرگ و بیماری و ....                                                      
مخالفین می گویند : غیر از نظامات  و خوبی هایی که  درعالم می بینیم بی نظمی هایی هم در عالم هست که با آن خدای عالم و مدبر و حکیم و صانع سازگار نیست و بهترین دلیلشان هم این است که همه در این دنیا از وجود بدیها شکایت دارند و طالب تغییر وضع موجود هستند یا با عمل یا با دعا .  

  ادامه مطلب...

[ جمعه 94/3/15 ] [ 9:10 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 42
بازدید دیروز: 145
کل بازدیدها: 329320