سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

بسمه‌تعالی

طرح بازی جلسه اول مزرعه مهربانی گلهای 2- 3 سال

تاریخ: 4 اردیبهشت 1395- ساعت 10 تا 12 صبح

مکان: حیاط منزل

میانبر: مربی و مادرهای عزیز با وضو به مکان بازی بچه ها وارد شده و قبل از شروع برنامه توسل کوتاهی به آستان مقدس پیامبر اعظم (ص) که روز شنبه متعلق به ایشان است دارند.

1-   شعر سلام ( با ورود هر کدام از بچه ها به محیط بازی شعر سلام توسط حضار به صورت دسته جمعی خوانده  شد.)

2-   سلام و احوالپرسی مربی و کمک مربی با بچه ها و گرفتن زنجیر.

3-    خواندن شعر بسم الله، ای گل گلها سلام و قسمت ابتدایی شعر من بچه شیعه هستم در هنگام زنجیر.

4-   ماسه بازی.


5-   تاب بازی.

6-   تغذیه به صورت بازی با خوراکی ها: چند عدد تخم مرغ در جاهای مختلف پنهان شد. به هر گروه از بچه ها یک کاسه داده شد. بچه ها باید تخم مرغ ها را با کمک هم پیدا کرده و در کاسه ها می گذاشتند. سپس تخم مرغها را با کمک هم شکسته و با کمک مادرها طبخ کردند. بچه ها دور هم نیمرو را نوش جان کردند.

7-   " مزرعه ایمانی و علمی – بهار 95"هدیه دادن به بچه ها به مناسبت جشن آغازین مزرعه مهربانی و میلاد امام علی(ع). هدیه ها که توپ های سفید با طرحهای آبی و قرمز روی آن بود در داخل پارچه بزرگی پنهان شده بود. بچه ها با دست گذاشتن به توپها از روی پارچه باید حدس می زدند که هدیه آنها چیست. بعد از آن پارچه باز شد و بچه ها با دویدن دنبال توپها، هدیه هایشان را برداشتند.

8-   توپ بازی : انداختن توپها از داخل حلقه ورزشی.

9-   بازی با حیوانات: دیدن مرغهای داخل قفس حیاط و لمس آنها.   

10-                       شعر دعای پایانی و خداحافظی با یکدیگر. 

 

وسایل لازم: ماسه، بطری آب معدنی با دربهای سوراخ شده، چنگک و بیلچه به تعداد کودکان، قالب ماسه بازی، سطل های خالی تعدادی، فرغون و ماشین باری تعدادی. تخم مرغ به تعداد بچه ها، کاسه دو عدد، قاشق به تعداد بچه ها، سایر وسایل طبخ تخم مرغ.

نکته: یک دست لباس معمولی برای بچه ها همراه آورده شود.

 

مزرعه ایمانی و علمی بهار 95

 

با توجه به سن کم بچه ها حتما بایستی انعطاف لازم در برنامه ها وجود داشته باشد و لازم نیست برنامه ها طبق طرح درس چیده شود. مربی باید با در نظر داشتن بازیها و اشعار جانبی جلسه را به نحوی که کودکان می پسندند اداره نماید. این کار موجب پایین و بالا شدن طرح بازی ها در مواردی و جایگزین نمودن بعضی از آنها در موارد دیگر است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ شنبه 95/2/4 ] [ 7:0 عصر ] [ مسئول مزرعه مهربانی گلهای 2 تا 3 سال ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 134
بازدید دیروز: 181
کل بازدیدها: 326676