سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

جلسه توحید:29/10/93                                                        
جلسه با نام ویاد خداوند متعال همراه با دعای فرج ودعای مطالعه آغازشد. دراین جلسه برهان صدیقین ملاصدرا از کتاب استاد طاهرزاده مطرح گردید.                                                                            
این برهان به اصالت وجود می پردازد و اینکه ازخود وجود به خداوند رسید.                                                                                
همچنین وحدت تشکیکی وجود نیز مورد تحلیل قرار گرفت.


[ دوشنبه 93/10/29 ] [ 8:0 عصر ] [ کارگروه توحید، عدل و اسماء حسنی ] [ نظرات () ]

جلسه توحید : 22/10/93                                            
بعد از خواندن دعای فرج و دعای مطالعه بحث اثبات توحید از راه فلسفی را آغاز کردیم.                                                                                      
که به این نتیجه رسیدیم که راه های علمی وحسی به تنهایی وبدون وجود راههای فلسفی برای اثبات وجود خداوند کافی نیست . زیرا با وجود راه های علمی مانند نظم و خلقت فقط می توان فهمید که خدای ناظم و مدبر و عالم و خالقی و ..... وجود دارد که این تنها جهت ایمان آوردن و موحد شدن مفید است در صورتی که اگر کسی بپرسد موجد این خدای مدبر کیست ؟ باید با برهان عقلی و فلسفی وجود خدای یکتایی را اثبات کنیم که اولین صفتش اول بودن و لیس کمثله شیء است. قرار شد در جلسه بعدی توسط برهان صدیقین وجود خدا را ثابت کنیم .    

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 93/10/22 ] [ 8:0 عصر ] [ کارگروه توحید، عدل و اسماء حسنی ] [ نظرات () ]

جلسه 19 کارگروه توحید

تاریخ: 22/10/93


 پس از خواندن دعای فرج و دعای مطالعه بحث اثبات توحید از راه فلسفی را آغاز کردیم. و به این نتیجه رسیدیم که راه های علمی و حسی به تنهایی و بدون وجود راه های فلسفی برای اثبات وجود خداوند کافی نیست زیرا با وجود راه های علمی مانند نظم وخلقت  فقط می توان فهمید که خدای ناظم و مدبر و عالم و خالقی و ..... وجود دارد که این تنها جهت ایمان آوردن و موحد شدن مفید است در صورتی که اگر کسی بپرسد موجد این خدای مدبر کیست ؟ باید با برهان عقلی و فلسفی وجود خدای یکتایی را اثبات کنیم که اولین صفتش اول بودن و لیس کمثله شی است . قرار شد در جلسه بعدی توسط برهان صدیقین وجود خدا را ثابت کنیم.

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 93/10/22 ] [ 8:0 عصر ] [ کارگروه توحید، عدل و اسماء حسنی ] [ نظرات () ]

بسمه تعالی

لطفا برای دانلود جلسه ششم با موضوع : " روان بنه درمانی توحیدی _ تحیری  " بر روی لینک زیر کلیک فرمایید :

دریافت فایل صوتی جلسه ششم

دریافت فایل pdf جلسه ششم

دریافت فایل word جلسه ششم


[ پنج شنبه 93/10/18 ] [ 1:18 صبح ] [ کارگروه متن ] [ نظرات () ]


.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 53
بازدید دیروز: 75
کل بازدیدها: 325578