سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

باسمه تعالی

مهدی زهرا سلام 


ای گل گل ها سلام سرور و مولا سلام 
مهدی زهرا سلام بقیت الله سلام 
آقای مهربونم درد وبلات به جونم 
مکه یا کربلایی نمیدونم کجایی 
ولی تا زنده هستم منتظر تو هستم 
دلم برات تنگ میشه دوست دارم همیشه 


[ چهارشنبه 94/1/26 ] [ 10:30 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

باسمه تعالی

اتل متل توتوله 2 

اتل متل توتوله 
گاو حسن چه جوره 
حسن میگه،پدر جون 
راه طویله دوره 
پدر میگه،حسن جون 
گاوه در انتظاره 
خدای مهربون هم 
از تنبلی بیزاره 
تو کتابا نوشته 
تنبلی کار زشته 
پاشو برو بدوشش 
زندگی کن به کوشش. 


[ چهارشنبه 94/1/26 ] [ 10:28 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

باسمه تعالی

اتل متل توتوله 


اتل متل توتوله   بچه خوب چه جوره؟ 
با خوبی جور جوره    از بدی دور دوره 

دائم توی حضوره 
منتظر ظهوره 
هاچین و واچین    خوبی را برچین 


[ چهارشنبه 94/1/26 ] [ 10:26 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

باسمه تعالی

یک نفر در راه است:

مادرم می گوید 

یک نفر در راه است 

از صدای پایش 

دل من آگاه است 

ادامه مطلب...

[ چهارشنبه 94/1/26 ] [ 10:22 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

باسمه تعالی

بازی اسم و فامیل توحیدی 


 معمولا بچه های دبستانی علاقه زیادی به بازی اسم-فامیل دارند. می توان هر شب قبل از خواب مامان و بابا دو گروه بشن 
هر کدام یک دفترچه یادداشت داشته باشند. فرزند اگر با سواد است می تواند مستقل بازی کند و دفترچه جدایی داشته باشد می تواند هم به دلخواه در گروه پدر یا مادر باشد. فرزند کوچکتر هم به دلخواه در گروه مامان یا بابا قرار می گیرد . بعد دو دقیقه زمان میگیرند و مثلا ساعت را کوک می کنند . هر گروه باید فکر کنند خدای مهربون اون روز چه نعمتهایی بهشون داده و چه خطرهایی را دور کرده و تند تند می نویسند. مثل اسم فامیل!! بعد که زنگ به صدا در آمد ایست میدن و هر گروهی که نعمتهای بیشتری نوشته برنده است. 


[ چهارشنبه 94/1/26 ] [ 10:16 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

بسم الله الرحمن الرحیم

قصه دوم موراجون 

تصویر1 موراجون


ادامه مطلب...

[ چهارشنبه 94/1/26 ] [ 7:15 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

درباره مزرعه ایمانی و علمی

 امروز، بخواهیم یا نخواهیم فرهنگ غیرتوحیدی غرب سایه سنگینش را بر سر جهان انداخته است و انسان این قرن بیش از آن که با آسمان و قواعد آن و خدای حی قیوم زندگی کند به زمین و مناسبات زمینی اندیشیده و به آن بسنده کرده است. مشکل بشر امروز  نگاه مشرکانه ایست که به عالم و آدم دارد که حتی در عین ایمان ظاهری، خدایی را می پرستد که خدایی مفهومی و انتزاعی است نه خدای حی قیومی که همه کاره عالم است. و ما نیز ناخواسته، مبتنی بر  همین فرهنگ، فکر و عمل نموده و از آن بدتر به تربیت فرزند می پردازیم .

نگاه و شیوه زندگی مشرکانه ما در قالب رفتار و گفتار، روزانه به کودکانمان تسری داده می شود و او نیز با نگاه ما به عالم خواهد نگریست. از خود که بگذریم هر آنچه که کودک ما نیاز به ارتباط با آن دارد از انواع بازی و اسباب بازی گرفته تا تصویر لباس، پتو و پرده اتاقش، همه و همه،  انواع غربی آن بیشتر در دسترس اوست. کودک من می بالد، بزرگ می شود و با انس با همه این ها، که غبار غلیظی است بر پرده ظریف فطرت او، و زندگی در جامعه ای که افکار شرک آلود را به او تزریق می کند، نوجوان و جوانی می شود که تحت این نوع تربیت، دستخوش انواع سوء ظن به خداست. او دستش را در دست خدای حی قیوم حکیم علیم مهربانی که همه عالم  ملک اوست نمی بیند و همواره مضطرب و بی آینده خواهد بود.

بر همگان روشن است که از طرفی تا زمانی که فکر، گفتار و رفتار والدین توحیدی نباشد سایر تلاش‌های تربیت دینی کودک به نتیجه دلخواه نخواهد رسید و از طرفی تا زبان ارتباط با کودک و شیوه های جذب او و رسوخ در مزرعه قلب و فکر او با توجه به مراتب سنی اش آموخته نشود راهی برای غلبه تربیت توحیدی بر ابزار های رنگارنگ غربی که این کار را بر عهده گرفته است گشوده نخواهد شد.

 همه این دغدغه ها بود که جمع خانواده بزرگ ایمانی و علمی را گرد هم آورد تا در کنار هم و با استمداد از سنت الهی " یدالله مع الجماعه"، طرح سیستم تربیتی توحید محوری را در قرن حاضر بریزند که تربیت خود و فرزندانشان را با هم بر عهده بگیرد. 

مزرعه ایمانی و علمی می‌خواهد با تربیت اعتقادی، اخلاقی و رفتاری اعضایش و ایجاد روح تفکر در آن‌ها، خانواده‌هایی داشته باشد مهدوی و مورد پسند حضرت ولی عصر «عجل الله تعالی فرجه الشریف» تا با ایجاد جامعه‌ای مهدوی گامی در جهت تحقق تمدن مهدوی و زمینه سازی ظهور پر خیر و سرور حضرتش برداشته باشد، إن شاءالله.

از دغدغه‌های این جمع پاسخگویی به ندای " هل من ناصر ینصرنی" مقام معظم رهبری در راستای کار برای کودک است و بدین منظور، علاوه بر تربیت توحیدی فکر و عمل والدین به عنوان اولین مربیان کودک، تسلط بر شیوه های تبدیل محتوای معارف و انتقال آن در قالب زبان سنین کودکی یعنی بازی، قصه و ... در راستای تربیت توحید محور کودک، از نقاط تمرکز گروه و اهداف بلند آن، به شمار می‌رود.

مزرعه ایمانی و علمی در نظر دارد با کاشتن بذر ایمان و علم در زمین خالی مزرعه قلب و ذهن کودک قریب العهد به فطرت و ایجاد جدول ضرب معارفی در ذهن او با همین بازی های دوران کودکی که اهم آن قصه است، او را توانمند به رفع شبهات ذهنی اش در سنین بعدی نماید، قبل از اینکه شیاطین انس مادی گرا میوه جان او را به تسخیر در آورند و او را از بوستان امیرالمومنین علیه السلام جدا کرده باشند...

 مزرعه ایمانی و علمی از بهمن ماه 1392، کار خود را با اولین جلسه هم اندیشی "با کودکانمان در جستجوی خدا" با حضور و سخنرانی جناب حجه الاسلام والمسلمین اشترانی که عهده‌دار سرپرستی طرح هستند آغاز نموده است.

بر اساس روش استاد اشترانی که حاصل دغدغه های مذکور است، 3 محور اصلی، شاکله کار اعضای مزرعه ایمانی و علمی را تشکیل می‌دهد:

1-        همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد.

    بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه این سیر مطالعاتی معرفتی شروع با کتاب شریف اربعین حضرت امام (ره) می‌باشد که این مطالعه روزانه بوده ولو یک صفحه برای سرگروه‌ها .درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که  به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند.

2-        دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم.

3-        سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و  قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است.

 

•          لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان  قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد اما در فازهای بعدی .

 

تمامی فعالیت های علمی و عملی اعضای مزرعه ایمانی و علمی، بر اساس همین سه محور اصلی شکل می‌گیرد.


[ سه شنبه 94/1/25 ] [ 10:4 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]


من به شما عزیزان توصیه میکنم که با صحیفه‌ی سجادیه انس بگیرید، دعای پنجم صحیفه‌ی سجادیه را مکرر در مکرر بخوانید. این دعای پنجم صحیفه‌ی سجادیه مال ماست. همه‌ی ادعیه‌ی صحیفه‌ی سجادیه همین طور است. آنجائی که ما را به یاد مرگ می‌اندازد، آنجائی که ما را از لغزشها برحذر میدارد، آنجائی که عظمت معنویت دستگاه الهی را، از پیغمبر و یاران و ملائکه‌ی الهی را به رخ ما میکشد، اینها همه‌اش برای ما استحکام‌بخش است. در هر میدانی، استحکام درونی برای ما تعیین کننده است. اگر ساخت درونی - چه درون شخصىِ خود ما، درون روحی و فکری خود ما، چه درون کلیت جامعه‌ی ما - ساخت مستحکمی بود، هیچ چیز نمیتواند در مقابلش بایستد. این، مهمترین و اولین توصیه‌ی من به شماست.
1390/10/07
 

ادامه مطلب...

[ سه شنبه 94/1/25 ] [ 6:7 عصر ] [ کارگروه معارف صحیفه سجادیه ] [ نظرات () ]

بسم الله الرحمن الرحیم

گزارش دیدار از خانواده شهید

مزرعه ایمانی و علمی مفتخر به حضور خانواده ی شهیدی است که پدر خانواده عباس وار در دفاع از حرم حضرت زینب به شهادت رسیده است. تعدادی از مادران و کودکان مزرعه ایمانی و علمی صبح روز میلاد پیامبر رحمت(صل الله علیه و آله) به محضر خانواده شهید حیدری شرفیاب شدند. در این دیدار، اعضای مزرعه بیش از پیش با یکدیگر و با خانواده بزرگوار این شهید، آشنا شدند و حدیث شریف کساء نیز به نیابت همه دوستان قرائت شد. فضای شاد و معنوی موجود حتی کودکان را به وجد آورده بود .

تصویر شهیدمدافع حرم ، شهید حیدری ودخترش

جایتان خالی بود شهید حیدری...

البته که لحظه لحظه احساس می شدی ...

حالا دیگر، شما فقط پدر مرضیه نیستی!

حق پدری شما بر فرزندان ما بیشتر از پدرانشان سنگینی می کند...

دستشان را بگیر تا حق خون شما و همرزمانتان را ادا کنند...

مزرعه ایمانی و علمی به وجودت می بالد...

ای عباس حرم! گلوله های دشمن اعتقاد و ایمان کودکان شیعه را نشانه رفته است، آن ها را دریاب...

 

 


[ سه شنبه 94/1/25 ] [ 10:9 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

تمرین عملی بر اساس قصه موراجون و عاقبت سه دانه


1- قصه به صورت نمایشنامه توسط کودکان و مربی تعریف شد. عروسک موراجون توسط یکی از مادران تهیه شده بود و شخصیت های اصلی داستان یعنی سه دانا به صورت عروسک یونولیتی درست شده بود که هر کدام از بچه ها نقش یک شخصیت قصه را بازی می کردند و یک نفر هم با دستان باز در نقش درخت سیب قرار گرفت.


تصویر7


ادامه مطلب...

[ سه شنبه 94/1/25 ] [ 9:56 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 40
بازدید دیروز: 129
کل بازدیدها: 325939