سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

مصوبات و گزارش جلسه مورخ20/6/93 :

بسم الله الرحمن الرحیم

 

-نظرخواهی در مورد بازیهای وبلاگ انجام شد:

 

-خاله بازی(نظر اعضا : درست است که هدف از وضو و نماز سرحال شدن نیست اما ایرادی ندارد که بگوییم خداوند این اثر را در وضو یا چایی قرار داده . همانظور که در روایات هم موارد این چنینی هست که مثلا وضو با آب سرد مستحب است چون سرحالتر میشویم . یا هنگام عصبانیت آب بخورید یا وضو بگیرید. و خواص خوردنیها در روایات فراوان است . و این آثار به اصل نگاه توحیدی ضربه نمیزند.

 

-بازی کلاغ پر : روباه که پر نداره خدا بهش نداده چون که نیاز نداشته

 

-بازی یاعلی دراز بکشید , یا رضا بدو بدو و...( دوستان نظر دادند که این بازی خوب و جداب نیست و شان ائمه را هم پایین می آورد)

مشکل تربیتی : معضل تکان خوردن بچه ها با آهنگ...

راه حل : بی تفاوتی !

 

باب اسفنجی افسردگی می آورد , اگر شب خواب بد دید بگوییم بخاطر فلان برنامه کودک بوده که دیروز دیده ای .

 

رمز قصه دوم موراجون به سه نفر از دوستان معادی داده شد .

 

-نکات مهم معاد :

 

استدلال های قران بر معاد دو نوع است :

 

 

 

1 برپایه توحید : جون خدا هست معاد هم باید باشد(معاد مکمل خلقت است وگرنه عبث می شود ) افَحَسِبْتُمْ انَّما خَلَقْناکمْ عَبَثاً وَ انَّکمْ الَینا لا تُرْجَعونَ [آیا چنین پنداشتید که ما شما را عبث آفریدهایم و به سوی ما بازگشت نخواهید کرد؟! مؤمنون/ 115.]

 

2بر پایه نظام خلقت : خلقت خودتان را ببینید از نطفه تا برسد به قیامت

ثُمَّ إِنَّکمْ بَعْدَ ذلِک لَمَیتُونَ. ثُمَّ إِنَّکمْ یوْمَ الْقِیامَةِ تُبْعَثُونَ(مؤمنون/ 15و 16)؛ فرموده: و همچنین همین راهی را که تا حالا آمدهاید ادامه میدهید تا منتهی میشود به قیامت.

 

 

 

 

 

-الدنیا مزرعه الاخره

 

 

رابطه و پیوستگی شدیدی بین زندگی دنیا و زندگی آخرت وجود دارد .

آخرت دارالجزاء و خانه پاداش و کیفر است، پس مراقب عمل خودتان در اینجا باشید.

-برای درک بهتر این مفهوم توسط کودکان , پیشنهاد شد با کودکمان در چند ظرف چند دانه مختلف بکارد و از آنها مواظبت کند تا چوانه بزنند و بالا بیایند و به او بگوییم که از ظرفی که گندم کاشته جوانه گندم روییده و از ظرفی که عدس کاشته گیاه عدس سبز شده و همچنین میتوان به یک ظرف آب کافی ندهیم یا دانه نامناسب بکاریم تا چیزی برداشت نشود.

 

-تعبیر قرآن :

 

 

وَ لْتَنْظُرْ نَفْسٌ ما قَدَّمَتْ لِغَدٍ میفرماید:

و باید هر کسی نظر و دقت کند در آنچه برای فردا میفرستد.

درست مثل اینکه به آدمی که در شهری است و برای شهر دیگری که بعدها میخواهد برود در آنجا سکنی اختیار کند کالایی تهیه میکند و میفرستد، بگویند در این چیزهایی که قبل از خودت پیش میفرستی، دقت کامل بکن. بعد دو مرتبه میفرماید، وَ اتَّقُوا اللَّهَ، از خدا بترسید، از نافرمانی الهی پرهیز کنید.إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِما تَعْمَلُونَخدا آگاه است به اعمال شما؛ یعنی آنچه را شما میفرستید، خدا که آگاه است، پسخودتان هم آگاهی کامل داشته باشید که خوب بفرستید.

 

 

ایده داستان از این قسمت : مرگ مثل مسافرت است .

والسلام

 

 

 

 

 


[ شنبه 94/3/2 ] [ 2:17 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 10
بازدید دیروز: 148
کل بازدیدها: 338316