سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

باسمه تعالی

صورت جلسه کارگروه عترت در ماه مبارک رمضان سال 1394:
مورخ94/3/9 
جلسه این هفته کارگروه عترت با خواندن فرازی از دعای غیبت امام زمان(عج) آغاز و با در خواست برخی از دوستان مبنی بر ارایه مطالب جلسه قبل گروه،به خلاصه آن مطالب اشاره کرد. 


بعد از آن گروه به مباحثه مباحث استاد در جلسه هفتم از جلسات هم اندیشی پرداخت که مباحث ارایه شده برای همه عزیزان و البته برای دوستانی که شرایط حضور در این جلسه را نداشته اند بسیار جذاب و کاربردی بود. 
ادامه ی جلسه با پاسخ به سوال یکی از اعضا مبنی بر این که: 
1-چرا در قصه گویی برای فرزندان از مسایل تخیلی که بین حیوانات فرض میشود صحبت میکنیم و از ذکر وقایع و رخدادهای انسانی در قصه گویی کم تر بهره مند میشویم؟ 
2-اگر در قصه ها از نامهای کودکان و شخصیت های انسانی بهره ببریم،مناسب تر نیست؟(مثل داستان سازی بر اساس طرحی شبیه دارا و سارا) 
3-چرا استاد محترم در جریان قصه سازی توحیدی-تحیری برای کودکان از شخصییت موراجون استفاده کردند؟ 
لازم به ذکر است دوست عزیزمان با پاسخ های ارایه شده در گروه قانع نشده و به دنبال پاسخ کارشناسانه این موضوع هستند. 

دوستان عزیزی که در این زمینه تخصص دارند لطفا ما را در جریان نظرات پربارشان قرار دهند.

در پایان از استاد محترم خواهشمندیم نظر و جواب نهایی را در این زمینه لطفا به اطلاع برسانید. 

با تشکر فراوان


[ دوشنبه 94/4/8 ] [ 7:30 عصر ] [ کارگروه عترت ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 165
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 337921