سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

صورتجلسه کارگروه نبوت

1394/5/11

کتاب راه سعادت علامه شعرانی

صفحات 269-284

تعداد اعضاء حاضر: 8 نفر

خلاصه مباحث علمی:

نصاری اعتراض کرده اند که احادیث مسلمانان اعتبار ندارد برای آن که اهل سنت احادیثی نقل می کنند که شیعیان نمی پذیرند و بالعکس و دیگر اینکه احادیث بسیار برخلاف قرآن و بر خلاف یکدیگر است و گاهی بر خلاف عقل است.

این اعتراضات در صورتی وارد است که ما بخواهیم به همه احادیث عمل کنیم وانگهی این مسیحی، مسلمانان را قیاس به روش خود کرده است چرا که در مسیحیت سند و رجال وجود ندارد و اساساً فرقی میان حدیث ضعیف و قوی نیست. اینگونه است که راه تحقیق بر مسلمانان باز و بر یهود و نصاری بسته است.

شبهه می کنند که چون بعض قسمتهای قرآن با تورات و انجیل مخالف است دلیل بر عدم حقانیت قرآن است و جواب اینکه قرآن از جانب خداست و خدا حق را می دانست و آشکار فرمود، اما تورات و انجیل آمیخته است و غلط های بسیار دارد . مثلا وقتی موسی به خواهش قوم از خدا خواست "ارنی" خود را به من بنما در قرآن فرمود:" لن ترانی" هرگز مرا نمیبینی و در تورت گوید: مرا از قفا بین که رویم دیدنی نیست!!!

 و از این دست فراوان است.

برای اطلاع بیشتر به کتاب راه سعادت علامه شعرانی مراجعه شود.


[ شنبه 94/5/17 ] [ 8:19 صبح ] [ کارگروه نبوت عامه ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 67
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 337823