سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

بسمه تعالی

فرم صورت جلسه کارگروه ها

 

 

نام کارگروه : عترت                                                                                        تاریخ: 95/12/3

مطلب مورد بحث:(منبع بحث،تعداد صفحات): متن جلسه 12 هم اندیشی(صفحه 1 تا 6)

خلاصه مباحثه ی علمی:

از آنجا که در بحث تربیت به مبحث تربیت جامع رسیدیم باید گفت:آنچه در تربیت روانشناسان غرب با عنوان تربیت جامع به چشم میخورد آموزش یک نوع از تربیت جامع برای رسیدن به حیوانیت است.چرا که در نظر آنها خدایی نیست و اگر هم باشد آخرتی نیست و همه چیز در این دنیا فانی میشود لذا در آموزش تربیت جامع خود  تنها به رفع نیازهای انسان میپردازد چرا که او را محور عالم میداند.حالا ببینیم که یهودیان کسانی هستند که تمام انواع بشر را حیوان میداند و تنها خود را انسان.لذا در تمام کتب روانشناسی و غیر روانشناسی خود مثل تاریخ،جغرافی،علوم و ...کاری میکند که به صورت ناخود آگاه سایر انسانها آنان را افرادی متمدن و صاحب فکر بدانند و نتیجه آن چیزی بشود که آنان میخواهند.

ببینیم غربیون در تربیت انسان کاری میکنند که

انسان به بعد حیوانیتش که همان رفع غرایز حیوانی است مشغول شود و چیزی از به دست آوردن کمالات در خود نیابد.این را میتوان از نمونه ی آزمایشگاه هایشان هم فهمید.آنها می آیند یک آزمایشی را روی موش انجام میدهند.بعد دقیق ترش را روی میمون و بعد رو سگ و بعد از آن دقیق ترش را روی انسان و بعد هم میگویند که تست ما موفق بود.آیا غیر از این است که آنها انسان در حیوانیت خود به کمال رسانده اند؟

حالا ببینیم مکتب شیعه و انسان مسلمان محور عالم را که میداند؟انسان موحد معتقد است که محور عالم خداست و باید ببینیم که ما برای بهتر بندگی کردن به چه لوازمی احتیاج داریم؟بله ما برای بندگی کردن باید به یک بحث جامعی در تربیت برسیم و برای همین باید نگاه خود را به عالم درست کنیم.ما برای دست یابی به بحث جامع تربیتی باید اعتقادات درستی داشته باشیم:1-دنیا محل عبور است و اصالت با عالم بعدی است.(آخرت غیبی)

2-این عالم صاحب غیر مادی دارد که اختیارش به دست اوست.(خدای غیبی)

3- ما بدن نیستیم.موجودی غیر از بدنیم.(من غیبی)هدف انسان لقاءصاحب و مالک خودش است(لقاءغیبی)

حفظ این چهار اصل ما را میرساند به جامعیتی در تربیت انسان مسلمان که نامش را میگذاریم جامعیت معنویت بنیان اسلامی.

مطلبی که در خلال بحث به آن اشاره شد این بود که حتی اگر مطلب به ظاهر مفید و زیبایی از سوی انسان غیر موحدی(که میخواهد در جهت براندازی نظام توحید کاری بکند) بیان شد بدانیم که در پس همین جملات و عبارات نظام طاغوت است که عمل به آن انسان را تحت ولایت طاغوت و شیاطین در می آورد.

تماشای برنامه های تلوزیونی هم برای کودکان همین نتایج را به دنبال خواهد داشت.

 


[ سه شنبه 95/12/3 ] [ 9:0 صبح ] [ کارگروه عترت ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 233
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 337989