سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

بسمه تعالی

مباحث مطرح شده در کارگروه معاد مورخ15/3/93:

 بسم الله الرحمن الرحیم

ابتدا توافق شد خودمان در مباحث معاد با تفکر و مباحثه روی معارف ناب معادی

قوی شویم و سپس آنها را تبدیل به محتوای کودکانه کرده و بعد آنها را در قالب

لوازم التحریر و شعر و غیره بریزیم.


      منابع پیشنهاد شده توسط اعضا برای دریافت معارف معادی : ادامه مطلب...

[ یکشنبه 94/2/13 ] [ 10:36 عصر ] [ ] [ نظرات () ]

بسم الله الرحمن الرحیم

جلسه 5

تاریخ جلسه: 1393/10/28

مکان جلسه: حکمتسرا - با حضور استاد دوستانی

محتوای جلسه:

در اولین جلسه‌ای که خدمت ایشان رسیدیم ابتدا با یک مقدمه و مثال خوب ما را متوجه جایگاه فقه شیعه و نقش امام سجاد علیه السلام در بنای این فقه نمودند. و سپس از ما خواستند که جایگاه خودمان و جلسه خودمان را در این بنا بشناسیم.

خلاصه این مقدمه:

هدف جلسه باید انس قلبی با امام سجاد-علیه السلام- و توسل به ایشان باشد، جلسه توسل الزاماً جلسه دعا و سینه زنی نیست همین مباحث علمی هم هست.

هنر امام سجاد-علیه السلام- این بود که در فضای متعفن آن موقع، یعنی زمانی که امام حسین -علیه السلام- کشته شدند و اسیرها را بردند، مردم را به فقه جعفری پیوند دادند. حلقه ای که یک طرف آن یزید بود و یک طرف آن امام باقر -علیه السلام- بودند. امام سجاد-علیه السلام- فنداسیون ساز فقه جعفری هستند.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 94/2/13 ] [ 2:14 عصر ] [ کارگروه معارف صحیفه سجادیه ] [ نظرات () ]

با سلام به دوستان ایمانی

صورتجلسه کارگروه عترت 4/12/93

پیشنهاد عترتیها به آن دسته از اعضای مزرعه علمی و ایمانی که هنوز دارای جلسات حضوری نیستند این است که زودتر به ایجاد جلسه ثابتی مبادرت ورزند.

فضای مجازی به شرط استفاده صحیح بد نیست ، ولی برای اطلاع رسانی. حضور در جلسه چیز دیگری است، بخصوص اگر برای فرزندانمان نیز برنامه خاصی داشته باشیم که در این هفته ای یکی دو ساعت دور هم بودن ، میوه های دلمان نیز بهره مند از فضای معنوی جلسه شوند و از چنین جلسات مذهبی خاطره خوشی در ذهنشان نقش ببندد.

راهش ساده است و آن اینکه هر بار یکی از اعضای جلسه ، مربی مزرعه مهربانی شود و با برنامه های از قبل آماده سازنده بچه ها را سرگرم کند.قطعا شخص مربی نه تنها کمتر که چه بسا بیشتر از دیگران از فیض معنوی جلسه بهره مند گردد.


والسلام علی من التبع الهدی


[ سه شنبه 94/2/8 ] [ 3:24 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]

باسمه تعالی

صورتجلسه 94/1/17

کارگروه عترت

ضمن عرض بهترین سلامها و تبریک به مناسبت ایام ولادت حضرت صدیقه زهرا(س)گزارش جلسه هفتگی کارگروه عترت به خدمتتان ارسال میگردد. 
جلسه طبق معمول برنامه هفتگی خود با دعای سلامتی امام زمان(عج) آغاز شد و در ادامه به مباحثه باقی مانده دومین حدیث از کتاب اربعین امام(ره)به کار خود ادامه داد. 
بعداز آن،به جهت ارتقای سطح علمی و معرفتی اعضا تصمیم بر آن شد که سیر مطالعاتی کتابهای استاد طاهر زاده با مطالعه ی اولین کتاب از ایشان با عنوان جوان و انتخاب بزرگ آغاز و سپس مباحث معرفتالنفس ایشان ادامه یابد.

ومن الله توفیق


[ سه شنبه 94/2/8 ] [ 3:7 عصر ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]


بسم الله الرحمن الرحیم

طی چند جلسه توفیق یافتیم نظری بر الفاظ مبارک ومقدس دعای اول صحیفه ی سجادیه، انجیل اهل بیت وزبورآل محمد بیفکنیم و با توجه به برداشتی که از تعریف طرح واره داشتیم، تلاش کنیم طرح‌واره های غلط خود را در مقابله با سخن صحیح امام جمع آوری کنیم و طرح واره های صحیح را استخراج نماییم. طرح‌واره‌های به دست آمده در جلسات به شرح زیر است:

ادامه مطلب...

[ سه شنبه 94/2/1 ] [ 7:56 صبح ] [ کارگروه معارف صحیفه سجادیه ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 66
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 338422